tirsdag 13. desember 2011

Syktbarndag

Ludvik har fremdeles feber og i dag har formen vært veldig varierende. Julefilmer og sofakos i det ene sekundet, mens det i neste sekundet er vilter lek på gulvet. Ludvik er en liten rotekopp noe han i følge faren har arvet fra mora. Og ja, har nok en litt skjult side. Er dessverre sykt god til å rote, heldigvis også en jævel til å rydde!

Mammakos<3
Julegaveønske fra mamma til Ludviken; et stort lekerom!
Rev i stykker alt av post, lille rampegutten!


Skjemmes litt over å legge ut disse bildene, men slik så det faktisk ut på lørdagskveld. Og store deler av høsten, kanskje ikke riktig så ille men læll....! Til gjengjeld er jeg ferdig med alle julegavene! Og nå ser rommet helt strøkent ut=)
Rotrommet mitt!!


Dette ble til i løpet av lørdagskveld/natt (har store problemer med å legge noe halvferdig fra meg;));

Litt vanskelig å treffe på størrelse og form nå man ikke har noe mønster. Den bakerste ble alt for stor ( passer kanskje en 6-7 åring) og den andre ble rar i formen. Får prøve på nytt til helgen, alle gode ting er tre eller?!





Vi har enda ikke fått oss egen katt, så i mens vi venter på klarsignal fra øverste hold nøyer vi oss med nabokatten Martin. Ludvik blir helt i ekstase når han hører mjauingen utenfor altandøra. Og ja, vi MÅ slippe den inn ellers blir det skriking fra begge hold. Katten som jeg ikke klarte synet på når vi først flyttet hit har vi alle sammen blitt glad i. Er til tider en ordentlig kosekatt og selv om han er voksen er han veldig nysgjerrig og leken av seg.
Finaste Martin
To gode venner så lenge det varte, sekundet etter blide ble tatt gav Martin eller Makin som Ludvik kaller han klar beskjed om at han var lei små barnehender. Fornærmet som Ludvik ble forlangte han at vi kastet ut katten! Tok dog ikke mange minutter før han ville ha han inn igjen;)
Nysgjerrigper

 I morgen er det duket for jentekveld og håndballkamp, gleder meg veldig!

Ønsker dere alle en fin førjulstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar