torsdag 5. januar 2012

2012=)

Godt nyttår alle sammen=) Håper dere alle har hatt en fantastisk jul- og nyttårsfeiring!

Vi har feiret jul her i trøndelag, selv om vi er langt unna nærmeste familie har vi ikke vært alene. Vi har hatt en koselig tid sammen med venner, tanter og besteforeldre. Rolig feiring med mye god mat, godt selskap, sene kvelder, late morgener, lange frokoster, lek og moro=) Må innrømme at jeg kjenner ekstra på det å bo så langt unna familien i slike høytider. Satser på at 2012 blir et bra besøksår!

Litt bilder fra julen
Nissebesøk på Kvål. Nissen er skummel!!
Ludvik med sin julemiddag, nachos=)
PAKKER
ER
GØY=)
Brumbrum
Julekos
Julaften ble avsluttet naken med en skål ostepop!=)

Med en syk liten Ludvik så det mørkt ut for nyttårsfeiringen, men heldigvis bedret formen seg og vi kunne ta i mot Hilde, Thomas og Fride. Litt før sju var vi i full gang med å fyre opp rakettene, ungene var helt i hundre og ropte meire pang, meire pang hele kvelden.
PANG, PANG
Ungen fikk sove på samme rom, sove og sove...


Ludvik synes det meste er skummelt for tiden, noen ganger er han seriøst redd mens andre ganger er det bare tull for å få oppmerksomhet. Lur som han er har han begynt å bruke dette for alt det er verd, spesielt etter leggetid! Og vi er blitt flinke til å skille på reel frykt og jegvilikkeleggemeg-skummelt!=)
(Ødelagt kamera=dårlig filming;))

Fineste snørrungene=)
Nyttårsforsett er vel obligatorisk. I år som i fjor har jeg store planer om å bli sunnere og trene mer;) I tillegg har jeg som mål å kutte ned på Pepsi Max (fikk SodaStreamer i julegave og den er allerede flittig brukt), være flinkere til å bruke skog og mark, lage fotobøker for hvert år siden Ludvik kom til, være flinkere til å leve i nuet og nyte dagene slik de er.

Hvilke nyttårsforsett har dere?

Ønsker dere alle en fin start på 2012
  


1 kommentar:

  1. Se på han da! Så stor han har blitt! :) Så bra at dere har hatt ei god jul! Selv om det ble litt langt unna heimplassen. Ha-ha:D I motsetning til Ludvig, sa Eline: Ikke mere pang! Ikke mere pang! :D

    Godt nytt år! Gleder meg til å følge deg videre her inne:)
    ...ja de nyttårsforsettene... bah.

    SvarSlett